Campania „Taximetriști” desfășurată de Kiss Fm a ajuns și la Brașov

Taximetriști, comedia regizată de Bogdan Theodor Olteanu, care invită spectatorii în viața de noapte a Bucureștiului prin intermediul a doi prieteni taximetriști și a clienților lor, îi aduce împreună pe același generic pe Monica Bîrlădeanu și Andi Vasluianu. Filmul a avut premiera în cinematografe pe 20 ianuarie 2023.

Adaptare după piesa de teatru cu același nume, cu un scenariu scris de Bogdan Theodor Olteanu și Adrian Nicolae, Taximetriști îi are ca protagoniști pe Lică (Alex Ion) și Liviu (Rolando Matsangos), doi taximetriști care în cursul unei singure nopţi întâlnesc personaje și situații care le dau viața peste cap. Printre aceștia se regăsesc Anișoara (Monica Bîrlădeanu), prima clientă a lui Liviu, agitată și misterioasă, aflată în urmărirea unei mașini, dar și Mircea (Andi Vasluianu), gazda unei emisiuni de noapte, un tip sătul de părerile altora, dar bine intenționat.

Despre rolul lui Mircea, pentru care Andi Vasluianu s-a pregătit urmărind mai multe show-uri TV și, în special, realizatorii acestora, acesta spune „E deștept, foarte bun în meseria lui, celebru, infatuat, arogant și îngrozitor de enervant”. „Are umor și surprinde destul de multe detalii ale oamenilor care se perindă prin viața celor doi taximetriști. Nu cred că există un profil al taximetristului din capitală, cred că există oameni și întâmplări”, adaugă Andi Vasluianu despre filmul Taximetriști.

Pentru Monica Bîrlădeanu, filmul a fost o ocazie specială de a interpreta un personaj diferit.
„Ca fost spectator fan entuziast al piesei de teatru Taximetriști, a fost o super bucurie să joc în film, mai ales un personaj care nu prea seamănă cu nimic din ce am jucat deja până acum. O comedie spumoasă și deșteaptă care trebuie văzută neapărat!”, spune Monica Bîrlădeanu.

Citeste și:  „Anotimpurile” lui Vivaldi și Piazzolla, în pași de dans, astăzi, la Opera Brașov

„Cu Andi Vasluianu am jucat în Oameni și Melci și în nimic altceva de atunci, dar am văzut că toată lumea mă întreabă dacă personajele noastre se intersectează în Taximetriști. Nu de data asta.”

Din 20 ianuarie, Taximetriști este în cinematografe, distribuit de Forum Film România.

O producție BOLD FILM STUDIO în co-producție cu TANGAJ PRODUCTION și AVANPOST

MEDIA, cu sprijinul MediaCom, Mindshare, Wavemaker Romania, House of Media, Superbet, Ariston Group, Speed Taxi, Flavors și BGS, în colaborare cu Primăria Capitalei.

„Taximetriști” este un film regizat de Bogdan Theodor Olteanu, după un scenariu de Bogdan Theodor Olteanu și Adrian Nicolae. Imaginea filmului este semnată de Marius Apopei, montajul este realizat de Tudor Popescu, muzica originală îi aparține lui SPIKE, iar Marius Leftărache este designerul de sunet. Alexandra Panaite s-a ocupat de scenografie și costume, iar Elena Tudor de coafură și machiaj. Director de producție este Simona Pătrașcu, producător executiv Anamaria Antoci, co-producători Anamaria Antoci și Vlad Rădulescu, iar Ionuț Datcu, Cristian Anastasiu și Bogdan Theodor Olteanu sunt producătorii filmului. Distribuitor internaţional: BOLD FILM STUDIO

Citeste și:  „Anotimpurile” lui Vivaldi și Piazzolla, în pași de dans, astăzi, la Opera Brașov

Kiss Fm, partenerul media al filmului Taximetriști a lansat și o campanie-concurs, prin care îi răsplătește pe șoferii care oferă servicii de transport (taximetriști, șoferi de Uber și Bolt și orice alți șoferi de ridesharing), oferindu-le două bilete gratuite la film.

Concursul a debutat deja în București și Brașov. Cele două bilete de la Brașov au fost câștigate de Anca Balu, care practică taximetria de 26 de ani. Aceasta a răspuns apelului făcut în direct de către DJ-ii Kiss Fm, ajungând prima la o locație anunțată spontan.

Până pe 10 februarie 2023, concursurile vor continua la Kiss Fm, iar taximetriștii din orașele București, Sibiu, Craiova, Satu Mare, Târgu Mureș, Bistrița, Botoșani, Ploiești, Focșani și Vaslui, fideli postului de radio, au șansa de a fi următorii câștigători.

Citeste și:  „Anotimpurile” lui Vivaldi și Piazzolla, în pași de dans, astăzi, la Opera Brașov

Taximetriști, spuneți-le tuturor colegilor că e rost de mers la film „moca”, dacă ascultă Kiss FM!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.