Campanie prin care elevii unor școli de șoferi din Brașov au aflat cum este să conduci sub influența drogurilor

  • Zeci de elevi și instructori ai unor școli de șoferi din Brașov au putut vedea cum este să conduci atunci când te afli sub influența drogurilor sau alcoolului, grație unei campanii derulate de IPJ Brașov.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, Serviciului Rutier și din cadrul Compatimentul de Presă Brașov alături de specialiști din cadrul  Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog – Brașov, au organizat în data de 29.08.2023, o activitate de conștientizare a efectelor substanțelor interzise sau alcoolului asupra capacității de a conduce autovehiculele și informarea referitoare la ultimele modificări legislative – Legea Anastasia.

Scopul activității preventive l-a reprezentat informarea elevilor din cadrul școlilor de șoferi, din municipiul Brașov, asupra potențialelor pericole la care se pot expune prin consumul de substanțe psihoactive sau alcool și exemplificarea acestor senzații cu ochelarii speciali care simulează consumul, puși la dispoziție de C.R.P.E.C.A. Brașov.

Citeste și:  Timp de o lună, Brașovul devine o imensă galerie de artă

Concluzia acţiunii a fost trasă de unul dintre curanţii şcolilor de şoferi, după ce a testat ochelarii. „Să nu vă drogaţi niciodată! Indiferent de ce s-ar întâmpla, nu vă drogaţi!”, a spus tânărul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.