„Cântă pădurea” în Carpați – eveniment pentru toată familia şi pentru toate generațiile, în perioada 2-4 septembrie

Toți iubitorii pădurii şi activităţilor în natură sunt aşteptaţi să participe la plimbări ghidate în pădure, ture cu bicicleta, călărie şi ateliere meșteșugărești, să asiste la concerte de muzică clasică în pădure, muzică populară (românească, maghiară și săsească) și să se implice în diverse activități educative.

„Cântă pădurea” în Carpați este un eveniment pentru toată familia şi pentru toate generațiile.

„Îi încurajăm pe toţi să se bucure împreună de această experiență la Brașov, în pădurea de lângă Grădina Zoologică, la Bodoc-Olteni – pârâul Sütő, baia tradițională Sütei (județul Covasna) și la Sâncrăieni – Poiana Gesztena (județul Harghita).”, transmite Primăria Brașov pe pagina oficială de Facebook.

„Cântă pădurea” în Carpați este un proiect național, inițiat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, care, în parteneriat cu autoritățile locale, dorește să conștientizeze populația asupra rolului pe care îl are mediul înconjurător și patrimoniul natural local şi național asupra calității vieții fiecărui cetățean în parte.

Citeste și:  Un braşovean din localitatea Ucea de Jos transformă lâna în îngrăşământ agricol

Accesul publicului este gratuit, dar nefiind o zonă amenajată special pentru spectacole, braşovenii sunt invitat să-şi aducă pături pe care să se aşeze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.