Câştigătorul la 6/49 şi-a ridicat premiul de peste 3,9 milioane de euro! Este al cincilea jucător care a devenit milionar în acest an

Câștigătorul de la tragerea Loto 6/49 din data de 3 noiembrie 2022, în valoare de peste 3,9 milioane de euro, și-a ridicat premiul marți, 8 noiembrie, potrivit unui comunicat al Loteriei Române.

Băarbatul este dintr-o localitate din judeţul Giurgiu, are 48 de ani şi a declarat că a jucat constant la Loto 6/49 de peste 10 ani. El a susţinut că întotdeauna a jucat trei variante simple, iar numerele care i-au purtat noroc au fost alese la întâmplare, fără nicio semnificaţie personală. Totodată, el a afirmat că primul său gând a fost de a-şi ajuta familia.

Jucătorul a aflat că este marele câştigător în cursul zilei de luni, 7 noiembrie, când a mers într-o agenţie loto pentru a verifica biletul, dar nu a dorit să îşi facă publică identitatea.

Citeste și:  Restaurantul Panoramic va renăște: ANA TELEFERIC Brașov promite o transformare spectaculoasă a simbolului orașului de pe Tâmpa

Conform sursei citate, câştigătorul este cel de-al cincilea jucător care a devenit milionar în acest an.

La Loto 6/49 s-au înregistrat trei câştiguri de categoria I, iar la Joker două câştiguri de categoria I.

Foto: Profimedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.