Ce a pățit un brașovean după ce și-a lovit concubina

La data de 23 iulie a.c., polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Brașov au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat, în vârstă de 41 ani, din mun. Brașov, jud. Brașov.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că la data de 22 iulie a.c., în jurul orelor 22.30, bărbatul, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în vârstă de 42 ani, în timp ce se aflau la domiciliul comun din mun.Brașov, pe fondul consumului de băuturi alcoolice. 

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză. 

Citeste și:  Românii vin acasă de Sărbători. Aproximativ 80% dintre ei și-au planificat zborurile spre casă între 15 și 31 decembrie

De asemenea, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violența în familie”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.