Cel mai probabil, NICI ANUL ACESTA PASAJUL FARTEC NU VA FI GATA!

„Varianta reabilitării Pasajului Fartec poate nu a fost ceam mai bună soluție, probabil că era mai ieftin și de mai scurtă durată construirea unui pasaj nou. Atunci când începi să spargi nu poți să prevezi ce vei găsi în interior. Probabil că dacă pasajul ar fi fost reconstruit până acum ar fi fost gata și cu costuri mai mici”, a declarat noul director al Direcției Tehnice din Primăria Brașov, Marius Comănici.

Și veștile rele legate de Pasajul Fartec nu se opresc aici. Primarul Allen Coliban a declarat astăzi că nu este sigur că lucrările vor fi finalizate anul acesta.

„Noi vrem ca Pasajul Fartec să fie gata anul acesta, dar nu avem nicio siguranță că acest lucru se va întâmpla, caz în care vor schimba în mpd cert firma care execută lucrările. Nu putem continua cu același constructor dacă nu avem asigurări ferme că pasajul va fi finalizat. Este inacceptabil, deja a durat prea mult. Vom avea noi discuții cu constructorul să obținem un termen de finalizare a Pasajului Fartec anul acesta, deși executantul a invocat diferite motive legate de estimarea inexactă a costurilor de execuție”, a declarat primarul Allen Coliban.

Citeste și:  Studiu LEGO: Creativitatea fetelor este afectată de la vârste fragede de presiunea perfecțiunii și de prejudecățile lingvistice

Lucrările la Pasajul Fartec au început în septambrie 2015 și sunt departe de a fi finalizate. Astăzi, la Primăria Brașov a fost prezentat noul director al Direcției Tehnice, Marius Comănici, care a spus că va analiza situația pasajului pentru a căuta soluțiile cele mai bule pentru finalizarea lucrărilor.

One thought on “Cel mai probabil, NICI ANUL ACESTA PASAJUL FARTEC NU VA FI GATA!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.