CFR Călători a lansat un concurs de fotografie pentru îndrăgostiții care călătoresc cu trenul

Ai spus vreodată un „Te iubesc!” timid sau poate unul hotărât pe peronul gării sau povestea ta de dragoste s-a scris în una din călătoriile tale cu trenurile CFR Călători?

Atunci concursul de fotografie „Între Valentine’s day și Dragobete iubirea se premiază” realizat de CFR Călători este pentru tine. Postează o fotografie care să ilustreze călătoriile tale frumoase și romantice cu trenurile CFR Călători, completează și trimite formularul privind acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal/consimţământul pe mail-ul presa@cfrcalatori.ro pentru a intra în concurs.

Concursul se desfășoară  între 14 februarie 2023, ora 00:00 – 24 februarie 2023, ora 23:59, pe pagina Facebook CFR Călători la secțiunea de Eveniment ”Între Valentine’s day și Dragobete iubirea se premiază” – https://www.facebook.com/events/893335548655206/?ref=newsfeed , iar până la data de 27 februarie 2023 ora 10:00, postările vor putea primi LIKE-uri.

Citeste și:  Peste 4.000 de misiuni gestionate de pompieri în acest weekend

Vor fi desemnați patru câștigători în funcție de numărul de LIKE-uri, iar fiecare din cele patru premii constă în: 1 cască audio cu fir, 1 set sport (căciulă, fular şi mănuşi), 1 pernuță gonflabilă de voiaj, diplomă.

Regulamentul complet, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.