Clădirea Primăriei Brașov va fi luminată în culoarea mov, pentru a marca Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

Astăzi, clădirea Primăriei Brașov va fi luminată în culoarea mov, pentru a marca Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități.

Brașovul se alătură astfel celei de-a 3-a ediții a PURPLE NIGHT ROMANIA, o inițiativă a Romanian Diversity Chamber of Commerce (RDCC) ce a luat naștere în 2020, prin care, în colaborare cu membri, parteneri, ambasade, insituții publice și alți actori interesați, se iluminează România în mov, culoarea oficială a acestei cauze.

În fiecare an, data de 3 decembrie marchează Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, eveniment organizat de Organizația Națiunilor Unite începând cu anul 1992, pentru a promova o mai bună înțelegere a problemelor cu care se confruntă această categorie de persoane.

Este o ocazie pentru o schimbare de atitudine faţă de aceste persoane, prin eliminarea barierelor în ceea ce priveşte implicarea lor în diverse sfere de activitate.

Citeste și:  Peste 67.000 de persoane au intrat duminică în România, dintre care 6.665 de ucraineni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.