Clienții unor restaurante din Predeal au fost jefuiți în timp ce serveau masa. Suspecții au fost reținuți de către polițiștii brașoveni

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Predeal efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat.

În fapt, la data de 14 ianuarie 2023, în jurul orei 18,15, polițiștii au fost sesizați de către doi bărbați cu privire la faptul că în timp ce se aflau în incinta a două restaurante din Stațiunea Predeal ar fi fost victimele infracțiunii de furt.

Polițiștii Stațiunii Predeal au demarat de îndată cercetări pentru stabilirea stării de fapt, iar în urma activităților investigativ-operative efectuate, au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 46 cu complicitatea unei femei, în vârstă de 43 ani, ambii din județul Brăila, profitând de neatenția persoanelor vătămate, le-ar ar fi sustras acestora, o sumă de bani și obiecte personale din îmbrăcămintea așezată pe spătarul scaunelor restaurantelor în care se aflau.

Citeste și:  Căldură doar la cerere în caloriferele din Brașov, racordate la sistemul public! Ce trebuie să știe locuitorii

La data de 17 ianuarie a.c., polițiștii brașoveni, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Brăila, au efectuat 1 percheziție  domiciliară la locuința persoanelor suspecte situată în  județul Brăila, ocazie cu care au fost depistate cele două persoane bănuite de săvârșirea faptelor anterior menționate, totodată fiind identificate 6 macete, 2 pumnale, un pistol cu aer comprimat cu bile și un act de identitate fals.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi suspecți  au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Pentru probarea întregii activități infracționale, polițiștii Stațiunii Predeal continuă cercetările în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Citeste și:  Aeroportul Brașov se alătură luptei împotriva drogurilor. Campanie de informare și conștientizare pentru pasageri

Foto. Chan Walrus / pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.