Clientul unui cazinou din Brașov, cercetat pentru ultraj după ce a ameninţat un poliţişt cu bătaia

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “ ultraj”, ca urmare a delegării acestora de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Din ancheta desfășurată rezultă că, în data de 02 martie2023, în jurul orelor 05:00, un echipaj de poliție din cadrul Secției 4 Poliție Brașov a fost solicitat să se deplaseze la un cazino, de pe str. Eftimie Murgu din localitatea Brașov, de unde un bărbat recalcitrant apela în mod abuziv numărul de urgență 112.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că era vorba despre o persoană aflată în stare de ebrietate, care se manifesta agresiv, motiv pentru care au luat măsura conducerii acestuia la unitatea de poliție.

Citeste și:  Retreat-ul "Calea Reconectării prin Iubire": O invitație la transformare personală și vindecare spirituală într-o eră de conștientizare

Atât pe timpul deplasării către secția de poliție, cât și în interior acesteia, bărbatul a continuat să fie recalcitrant și l-a amenințat pe unul dintre polițiști cu acte de violență.

Față de bărbatul suspect s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză cercetările sunt continuate de polițiști având delegarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.