Coaliția pentru Voluntariat organizează VOLARE International Conference, eveniment cu participare internațională

Coaliția pentru Voluntariat organizează VOLARE International Conference – Volunteering Leadership & Advocacy: from Romania to Europe, eveniment cu participare internațională ce se va desfășura în perioada 24-25 noiembrie 2022 la București, la Rin Central Hotel. Conferința este concepută ca un spațiu de învățare, cooperare și stabilire a unor obiective comune de advocacy în domeniul voluntariatului. Va fi un eveniment de schimb de experiențe, know-how, activități care își propun să reunească toate vocile implicate în contextul voluntariatului în România pentru un sector de voluntariat funcțional și durabil.

Conferința VOLARE va fi un eveniment cu o largă participare, atât la nivel național, cât și internațional. În cadrul acesteia, participanții vor putea învăța și împărtăși informații despre voluntariat și bune practici cu partenerii Coaliției de la organizația Norges Friviligsentraler din Norvegia – Ingelin Bergvall și Gijs Mans, precum și cu Lejla Šehić Relić, președintele CEV – Centrul pentru Voluntariat European, Stuart Garland de la Volunteer Ireland și Mirna Sostarko de la Centrul Croat pentru Dezvoltarea Voluntariatului. Atât sesiunile plenare, cât și workshop-urile din cadrul evenimentului vor aborda subiecte precum advocacy în voluntariat, tendințe și provocări, digitalizarea în voluntariat sau voluntariatul în criză.

Citeste și:  Alarmă în creștere: Peste 100.000 de intervenții ale polițiștilor în cazuri de violență domestică în 2023

Actorii din sectorul de voluntariat curioși și dornici de a face parte din experiența VOLARE se pot înscrie la eveniment până pe 4 noiembrie 2022 inclusiv prin completarea formularului aferent. Evenimentul va fi susținut integral în limba engleză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.