Colegiul „Grigore Antipa” a trecut pe online, începând de astăzi. Alte trei școli sunt deja în această situație, la Brașov!

Colegiul de Ştiinţe „Grigore Antipa” își continuă programul doar în mediul online, începând de astăzi, 18 octombrie 2021. Activitatea cu prezenţă fizică a fost suspendată pentru o perioadă de 14 zile. Decizia Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a fost emisă la finalul săptămânii trecute, la solicitarea conducerii unităţii de învăţământ, şi cu avizul Inspectoratului Şcolar Judeţean şi al Direcţiei de Sănătate Publică.

16 din cele 29 de clase de la Colegiul de Științe „Grigore Antipa” și-au suspendat activitatea cu prezență fizică, ca urmare a identificării a 31 de cazuri de COVID-19 în randul elevilor și două în randul profesorilor.

„Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat astăzi. Hotărârea nr. 204/2021, privind aprobarea suspendării activității didactice în Colegiul de Științe Grigore Antipa, cu sediul pe str. Aurelian, nr. 2, municipiul Brașov, începând cu data de 18.10.2021, pentru o perioadă de 14 zile. Procesul de învățământ poate continua în sistem online. Reluarea cursurilor care presupun prezența fizică în Colegiul de Științe „Grigore Antipa” se va dispune prin hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov, la propunerea conducerii unității de învățământ, cu avizul Inspectoratului Școlar al Județului Brașov și al Direcției de Sănătate Publică a județului Brașov”, se arată într-o informare transmisă de Instituția Prefectului.

Citeste și:  De luni începe o nouă campanie de dezinsecție

Reamintim că la finalul săptămânii trecute, și alte trei licee din Braşov au fost nevoite să transfere activitatea în online, pentru următoarele 14 zile. Este vorba despre Colegiul Naţional „Andrei Şaguna”, Liceul de Arte Plastice „Hans Mattis Teutsch” și Colegiul Naţional „Johannes Honterus”.

Foto. Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.