Colegiul Național „Grigore Moisil” a intrat, de astăzi, în online pentru zece zile

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat astăzi Hotărârea nr. 5/2022, privind aprobarea suspendării activității didactice în Colegiul Național de Informatică “Grigore Moisil” din municipiul Brașov, care prevede următoarele:

Art.1 Se aprobă suspendarea activității didactice ce presupune prezența fizică în Colegiul Național de Informatică “Grigore Moisil”, cu sediul pe str. Calea București nr. 75, mun. Brașov, jud. Brașov, începând cu data de 10.01.2022, pentru o perioadă de 10 zile;

Art.2 Procesul de învățământ poate continua în sistem online;

Art.3 Reluarea cursurilor care presupun prezența fizică în Colegiul Național de Informatică “Grigore Moisil”, cu sediul pe str. Calea București nr. 75, mun. Brașov, se va dispune prin hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov, la propunerea conducerii unității de învățământ, cu avizul Inspectoratului Școlar al Județului Brașov și al Direcției de Sănătate Publică a județului Brașov.

Citeste și:  Atelierele Creatorilor, în Săptămâna verde, la Centrul Cultural Reduta din Brașov

Hotărârea nr. 5/10.01.2022 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov a fost adoptată luând în considerare avizul Inspectoratului Școlar al Județului Brașov nr. 124 din 10.01.2022 și avizul Direcției de Sănătate Publică a județului Brașov nr. 500 din 10.01.2022.

La Colegiul Național de Informatică “Grigore Moisil”, activitatea în 12 din cele 24 de clase este suspendată, ca urmare a faptului că 18 elevi și un cadru didactic sunt cazuri confirmate de COVID-19. Potrivit Ordinului comun nr. 5338/1082/2021 al ministrului Educației și ministrului Sănătății, „la data suspendării cursurilor pentru 50% din totalul grupelor/claselor se suspendă activitatea cu prezență fizică la nivelul unității de învățământ”.

Citeste și:  Adaptarea ofertei educaționale și de formare cu cererea de pe piața muncii, facilitată prin platforma ReCONECT

Hotărârea nr. 5/10.01.2022 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov este disponibilă aici:

https://bv.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/27/2022/01/Hot-CJSU-nr-5.pdf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.