Coloane de maşini pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare către stațiunile montane

Este aglomerație, vineri la amiază pe Valea Prahovei, fiind coloane de mașini pe sensul de urcare către stațiunile montane.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră (13:30),  se înregistrează valori ridicate de trafic pe Valea Prahovei, circulându-se în coloană între localitățile Nistorești și Comarnic (tronsonul kilometric 102-107) și între stațiunile Poiana Țapului și Bușteni (între kilometrii 128-131), pe sensul de urcare către stațiunile montane.

De asemenea, din cauza unei autocisterne răsturnate pe Centura de Vest a Municipiului Ploiești, traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de deplasare. Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea șoferului cisternei, acesta fiind transportat la spital pentru investigații medicale.

Citeste și:  „DesKiss Dimineața", cu Ciprian Dinu și invitatul său, Cătălin Oprișan | Un nou matinal Kiss FM, din 3 octombrie

Pentru DN 1 București – Ploiești – Brașov, pot fi folosite ca rute alternative următoarele artere rutiere:

– București – Autostrada A3 – Ploiești – Cheia – DN 1A Brașov;

– București – A1 – Pitești – Câmpulung – DN 73 Râșnov;

– București – DN 71 – Târgoviște – DN 72A – Câmpulung – DN 73 Râșnov;

– București – Târgoviște – DN 71 Sinaia.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să păstreze distanța de siguranță între autovehicule, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

Foto: Arhiva

Citeste și:  „DesKiss Dimineața", cu Ciprian Dinu și invitatul său, Cătălin Oprișan | Un nou matinal Kiss FM, din 3 octombrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.