Comandatul Spitalului Militar din Braşov a devenit Senator de Onoare al Senatului Academiei Forţelor Aeriene „Henri Coandă”

Colonelul doctor Alexandru Keresztes, comandatul Spitalului Militar de Urgenţă „Regina Maria” din Braşov, a devenit Senator de Onoare al Senatului Academiei Forţelor Aeriene „Henri Coandă”.

„Am fost prezent în acestă dimineaţă la ceremonia de conferire a acestui titlu prestigios, care încununează activitatea militară şi medicală a domnului Alexandru Keresztes.

De când sunt preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, am avut şansa să-l cunosc bine pe domnul comandant, cu care am consolidat şi am dezvoltat relaţiile instituţionale foarte bune.

În perioada pandemiei, când a trebuit să luăm măsuri organizatorice fără precedent, ne-am consultat în mai multe rânduri şi decizia noastră de a construi secţia modulară de terapie intensivă în curtea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă a fost inspirată de modelul unităţii modulare din incinta Spitalului Militar”, a declarat Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Brașov, întreaga comunitate s-a bazat pe serviciile medicale ale unităţii conduse de domnul colonel dr. Alexandru Keresztes, în anii în care Staţionarul Central al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă a fost în şantier şi un volum însemnat din activitatea medicală a celei mai importante instituţii medicale din judeţul nostru a trecut în responsabilitatea Spitalului Militar de Urgenţă „Regina Maria”.

Citeste și:  Cetățuia Brașovului se redeschide în Săptămâna Luminată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.