Comisia de circulație a avizat solicitarea cetățenilor de pe strada str. Cerbului pentru interzicerea circulației pe această stradă

În Comisia de Circulație din data de 20.10.2021 au fost avizate următoarele propuneri de reglementare a circulației pe domeniul public:

  1. Solicitarea cetățenilor de interzicere a accesului pe strada Cerbului, cu excepția riveranilor, și de schimbare a sensului pe strada Peneș Curcanul, dinspre Cerbului spre Castelului. Astfel, în perioada următoare, la intrarea pe str. Cerbului dinspre Apollonia Hirscher, se va monta indicator „Accesul interzis!“, cu excepția riveranilor. Totodată, la intrare pe str. George Coșbuc se va monta un indicator ,,Drum înfundat”, având în vedere că accesul pe această stradă, dinspre str. Poarta Șchei, este permis doar până la intrarea în curtea Liceului Honterus. În funcție și de avizul Direcției de Cultură, la intrarea pe strada Cerbului, dinspre strada Apollonia Hirscher, se va monta un sistem de restricționare a traficului (barieră, stâlp retractabil etc);
  2. Propunerile companiei Leroy Merlin România SRL „construire clădire P tip Drive-In pentru comercializarea produselor pentru construcții și amenajare locuințe, accese și circulații, amenajări exterioare, împrejmuire”- Bd. Griviței nr. 1M și pentru „extindere copertine și camera încărcare stivuitoare, reorganizare platforme carosabile magazin Leroy Merlin existent”- Bd. Griviței nr. 1L – faza DTAC.
  3. Accesul către zona în care este propusă realizarea unui spațiu multifuncțional de recreere și sport – Răcădău, zona ,,La Iepure”.
  4. Solicitările Parchetului de pe lângă Curtea de Apel și a SC Rizzo Real Estate SRL pentru executarea de săpături în zona centrului istoric. Comisia a avizat solicitarea Parchetului pentru ,,executarea de săpături pentru alimentare cu energie electrică – sport de putere” pe traseul str. Politehnicii (Facultatea de Mecanică) – str. Republicii nr. 45. Rizzo Real Estate SRL a solicitat ,,executarea de săpături pentru alimentare energie electrică” pe traseul Michael Weiss (PT de sub fosta Bancă Săsească) – traversare Republicii – Michael Weiss – str. Valentin Wagner.
Citeste și:  Orașul Victoria va avea prima sa pădure urbană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.