Spectacol caritabil, vineri, 16 decembrie, la Sala Patria! Obiectivul? Un pian de concert pentru Liceul de Muzică Brașov

Asociația de Părinți PRO MUSICA „Tudor Ciortea”, în colaborare cu Liceul Vocațional de Muzică „Tudor Ciortea” din Brașov, organizează vineri, 16 decembrie 2022, de la ora 18.00, la Sala PATRIA din Brașov, spectacolul caritabil „Muzică de poveste”, ajuns la cea de-a cincea ediție, după doi ani de întrerupere din cauza pandemiei. Obiectivul principal este de a strange fondurile necesare pentru achizitia unui pian de concert. Până în acest moment, s-a strâns o parte din bani, dar mai este nevoie de o sumă considerabilă.

Spectacolul caritabil va fi susținut de elevii și profesorii liceului, împreună cu invitații speciali: sopranele Maria Catrina și Silvia Micu (Opera Brașov), acompaniate la pian de Simona Patriche (Opera Brașov). Prezentarea evenimentului îi aparține actriței Dorina Roman. Alături de aceștia, își vor da concursul: prof Mihaela Manciu, prof. Alexandra Glogojan, prof. Cătălin Iosub, alături de ansamblurile: CORONA MELOS – dirijor: prof. înv. Camelia Epure, Corul GYMNASIUM – dirijor prof. Elena Laura Greavu, Corul TRANSYLVANIA – dirijor prof. Mihaela Mureșan, VERSUS – prof. coordonator Cristina Puia, grupul vocal-instrumental RAPSODIA – condus de prof. Liviu Ioan Iosif, ansamblul instrumental condus de prof. Izabela Brașoveanu și elevii soliști: Andrei Bucă, Kimberly Constantinică, Darius Moisa și Andra Bordei de la clasele prof. Paula Duca și Magdalena Suciu.

Citeste și:  MDLPA: Noi investiții în infrastructura medicală, culturală, juridică și sportivă

Invitațiile pentru acest concert pot fi procurate de la sediul Liceului de Muzică (Str. Colonel Ion Buzoianu nr. 1, tel. 0744188566), iar în seara evenimentului, pot fi achiziționate de la Sala PATRIA (în cazul în care rămân disponibile), prețul uneia fiind de 50 de lei. Asociația de părinți PRO MUSICA „Tudor Ciortea” Brașov pune la dispoziție, pentru cei interesați, și un cont pentru donații: RO15CECEBV0630RON0843584, deschis la CEC Bank.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.