Concert de Anul Nou oferit de Filarmonica Brașov

Într-un oraș cu o tradiție culturală bogată de sărbători și cu care ne mândrim, Filarmonica Brașov vă invită miercuri, 30 decembrie 2020, la Concertul de Anul Nou. Concertul extraordinar va avea loc la Sala Patria începând cu ora 19.00 și va fi transmis LIVE pe canalul de youtube a Filarmonicii Brașov, dar  și pe website-ul instituției.

Vă asteptam, într-o atmosferă cu totul specială, să luați parte la o seara memorabilă, în care veti avea ocazia să ascultati în exclusivitate de la dumneavoastră de acasă sau de oriunde vă veți afla, muzica clasică de cea mai bună calitate, alături de multe alte surprize, oferite de artiștii invitați cu acest prilej.

Carismatic, dezinvolt, plin de optimism, artistul #CRISTIANLUPEȘ se va afla în această seară la pupitru dirijoral!

A fost fascinat de dirijori de când s-a născut, iar instrumentul său preferat este…ORCHESTRA.

Om echilibrat, așezat, dar cu mult entuziasm în suflet, afirmă uneori că da, se consideră norocos din multe puncte de vedere!

Se teme de conformisme, rutină, de drumuri prea bătătorite. „Prefer să asfaltez eu și prefer să fie autostrăzi muzicale.”

Invitații serii sunt Veronica Anușca – soprana, Liviu Indricău – tenor, Răzvan Suma – violoncel, Ansamblul PlaCello, Orchestra ICon Arts, Aleisha Sibhoun – coregrafie și Krisztina Bucse – prezentare

“Astăzi vom încununa această activitate artistică a anului 2020 cu un CONCERT EXTRAORDINAR de mare rafinament!

Cu artiști invitați de mare profesionalism, oameni frumoși la suflet, care astăzi vor fi pe scena Sălii Patria, de unde vom transmite LIVE Concertul de Anul Nou! Este o plăcere să îi avem alături de noi! Suntem siguri că acest concert va încânta inimile celor ce ne vor urmări! Să ne bucurăm de anul ce vine, împreună!” Alexandra Grancea, PR Filarmonica Brașov

Programul prezintă aranjamente ale unor partituri celebre din cele mai îndrăgite opere.

Accesul este GRATUIT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.