Conducerea Aeroportului Otopeni le recomandă călătorilor să ajungă mai devreme pentru formalităţile necesare îmbarcării

Conducerea Aeroportului Otopeni le recomandă călătorilor ca, de astăzi, să ajungă mai devreme pentru formalităţile necesare, cu 3 ore înainte de îmbarcare, întrucât încep lucrările de modernizare a benzilor pe care se procesează bagajele de cală de la „Plecări”, potrivit Radio România Actualități.

Sursa citată mai informează că până în luna august a anului viitor, numărul ghişeelor de check-in se reduce semnificativ, de la peste 100, la mai puţin de 80. Actualul sistem de procesare a bagajelor este vechi de 20 de ani, iar pentru înlocuirea cu un dispozitiv modern investiţia este de peste 20 de milioane de euro.

La finalizarea lucrărilor, capacitatea de procesare a bagajelor pe fluxul de plecări va creşte cu 40% şi vor fi disponibile şi 12 ghişee care permit pasagerilor să-şi depună singuri bagajul de cală, fără a mai apela la ghişeele de check-in, informează Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Citeste și:  Nevoia candidaților de a-și asigura un venit mai bun a accelerat și mai mult piața muncii în această toamnă, înregistrând cele mai multe aplicări din acest an

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.