Conflict între doi bărbați, aplanat de jandarmii Grupării Mobile Brașov


În data de 20 august a.c., în jurul orei 08:30, în urma unui apel 112 un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Burebista” Brașov a fost redirecționat să intervină pentru aplanarea unui conflict între doi bărbați, în localitatea Hărman.

Ajunși la fața locului jandarmii au identificat agresorul, plin de sânge și cu un cuțit în mână. La vederea forțelor de ordine, persoana în cauză a încercat să fugă prin spatele casei, dar pentru că nu a reușit a încercat să lovească membrii echipajului.

Acesta a fost somat să arunce cuțitul din mână, dar nu s-a supus somației devenind și mai agresiv, motiv pentru care s-a trecut la folosirea mijloacelor din dotare. După epuizarea celorlalte mijloace de intervenție a fost necesară utilizarea armamentului din dotare prin executarea unui foc de avertisment în plan vertical în vederea dezarmării agresorului și imobilizării acestuia. După executarea focului de avertisment, agresorul a arucat cuțitul peste gardul din spatele casei, moment în care acesta a fost imobilizat.

Citeste și:  Salvamont Brașov obține Certificarea ISO 9001:2015, demonstrând excelență în Managementul calității și dedicație pentru siguranța montană

La fața locului era prezentă o ambulanță pentru acordarea îngrijirilor medicale persoanei agresate, acesta prezentând mai multe plăgi la nivelul corpului și a fost transportat la UPU Brașov pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvarșirea infracțiunii de tentativă de omor și ultraj de către organele judiciare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.