Mai multe proiecte din domeniul sportului vor primi finanțare de la Consiliul Județean Brașov, în valoare totală de 976.605 lei

Consiliul Județean Brașov a finalizat procedura de evaluare și selecție a cererilor de finanțare depuse în cadrul programelor județene pentru finanțarea nerambursabilă din bugetul propriu al Județului Brașov a proiectelor sportive pentru anul 2023: Promovarea Sportului de performanță și Sportul Pentru Toți, și a publicat lista proiectelor admise după parcurgerea etapei I.

Astfel, în cadrul Programului Promovarea Sportului de performanță au fost selectate 11 proiecte ce vizează sporturi olimpice – pentru care se vor aloca 652.950,33 lei, precum și 9 proiecte referitoare la sporturi neolimpice – pentru care se vor aloca 323.655 lei.

Proiectele care vor primi finanțare vizează ramurile sportive handbal, rugby, ciclism, fotbal, tenis, baschet, box, automobilism, orientare, dans sportiv, arte marțiale și șah.

Totalul finanțărilor nerambursabile este de 976.605,33 lei.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

De asemenea, în cadrul programului de finanțare Sportul Pentru Toți a fost selectat un proiect pentru care se va aloca o finanțare nerambursabilă în valoare de 58.000 lei.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.