Consolid8 Festival, cel mai important eveniment din România dedicat tehnologiilor verzi și sustenabilității urbane, în perioada 22-24 septembrie, la Brașov

S-a terminat vara, dar nu și evenimentele faine care aduc educația și distracția împreună la o nouă ediție consolid8 Festival în Brașov. În perioada 22-24 septembrie, consolid8 Festival te invită să vii cu prietenii și familia la Teatrul Sică Alexandrescu la cel mai important eveniment din România dedicat tehnologiilor verzi și sustenabilității urbane.

La consolid8 Festival îi puteți întâlni pe oamenii care schimbă lumea, spekeri renumiți internațional, experți și antreprenori de succes care vin, în premieră, pe sâmbătă 23 septembrie în Brașov. Veți afla de la Neil Harbisson, primul cyborg din lume, cum tehnologia l-a ajutat să distingă din nou culorile cu ajutorul frecvențelor. Descoperiți de la celebrul arhitect Daan Roosegaarde care este secretul din spatele celui mai mare purificator de aer din lume și cum poate și Brașovul să aibă pavaje care luminează noaptea pe bază de energie solară.

Citeste și:  Un nou cutremur s-a produs aproape de Brașov, în această dimineață

În cadrul evenimentului puteți testa ultimele gadget-uri în materie de tehnologie, robotică, biciclete și mașini electrice, relaxează-te la proiecția de film în aer liber și vezi care e treaba cu sustenabilitatea și tehnologia la ateliere super interactive unde puteți să învățați lucruri de la turnat lumânări din ulei reciclat până la cum se manipulează datele în JavaScript.

Biletele la eveniment sunt gratuite în limita locurilor disponibile și pot fi accesate de pe site-ul consolid8.ro. Rezervă-ți locul la consolid8 Festival primul eveniment din România dedicat tehnologiilor verzi și sustenabilității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.