Consultații online în Clinica Virtuală

Consultatii online, de la tine de acasa, beneficiind de opinia avizata a unui medic specialist. Oferim pacientilor posibilitatea de a beneficia de consultatii online, desfasurate de la distanta. In aceasta pagina, poti face o cerere de programare si tot aici vei putea accesa consultatia online, la data si ora confirmate impreuna cu reprezentantii REGINA MARIA. Pacientii din diaspora pot suna la numarul din call-center dedicat +040213010770, atat pentru a face programare in Clinica Virtuala, cat si pentru suport creare cont.

PASUL 1

Iti creezi cont sau te autentifici

Pentru a face o programare virtuala, intra in Contul meu REGINA MARIA sau creeaza-ti cont.

PASUL 2

Te programezi online

Accesezi Clinica Virtuala, alegi specialitatea, medicul si ora la care doresti sa te programezi. Programarea confirmata se salveaza in Clinica Virtuala.

PASUL 3

Te asiguri ca dispozitivul tau este setat corect pentru desfasurarea consultatiei

Inainte de a incepe consultatia online, asigura-te ca ai descarcat aplicatia gratuita Microsoft Teams sau ca ai testat functionarea ei din browserul calculatorului, ca microfonul, boxele / difuzorul si camera video functioneaza. NU este necesar sa ai cont de Microsoft Teams, in pasul urmator vei putea accesa aplicatia ca vizitator (guest).

PASUL 4

Participi la consultatia online, in direct, cu medicul specialist

Accesezi cu 5 minute inainte Clinica Virtuala, apesi pe “Incepe consultatia” si participi, in intervalul orar ales, la consultatia online. Rezultatul consultatiei tale il vei gasi ulterior in contul tau in sectiunea Consultatii.

PASUL 5

Verifici daca exista o suma pe care trebuie sa o achiti

In cazul in care serviciul nu este inclus in abonamentul tau, in Contul meu si in aplicatia de mobil vei vedea un rest de plata, pe care il poti achita online, fara sa te deplasezi in clinica. Factura aferenta consultatiei online iti va aparea in cont a doua zi dupa ce aceasta a avut loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.