Copiii de la clubul sportiv „Fast Line Rokets” Brașov au câștigat 7 medalii la Minicupa României la Schi Alpin

În acest weekend, copiii de la clubul sportiv ACS Fast Line Rokets din Brașov au participat la a VII-a etapă din cadrul seriei de concursuri Minicupa României la Schi Alpin, reușind să aducă acasă 7 medalii.

Aproximativ 170 de sportivi de la toate cluburile din țară au luat startul în weekend-ul 18-19 martie 2023, la Cupa Gândăcel, din cadrul Mini Cupei României la Schi Alpin, etapă ce a avut loc pe pârția Vârtop, din județul Alba.

Clubul Sportiv ACS Fast Line a participat cu 11 sportivi cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, reușind să obțină 7 clasări pe podium, iar la categoria 2016+ băieți, podiumul a fost format doar din sportivi ai acestui club.

Citeste și:  Castelul Bran își deschide porțile pentru "Noaptea Muzeelor"

Rezultatele din prima zi a concursului, sâmbătă, 18 martie 2023:

Categoria 2016+ Băieți:

  • Locul I – Danciu Radu
  • Locul II – Covalschi Alexandru
  • Locul III – Supuran Noah

Categoria 2014-2015 Băieți:

  • Locul I – Danciu Radu

Duminică, 19 martie 2023, clubul Sportiv ACS Fast Line a reușit să domine la categoria 2016+ Băieți, având un podium complet albastru:

  • Locul I – Danciu Radu
  • Locul II – Covalschi Alexandru
  • Locul III – Supuran Noah

Sportivii s-au întrecut în două probe de slalom uriaș, pe pârtia albastră (dificultate ușoară), unde au fost montate 18 porți.

Clubul sportiv felicită toți participanții acestei etape, organizatorii și sponsorii, și anunță  participarea la etapa finală din Mini Cupa României la Schi Alpin, programată la Muntele Mic, județul Caraș Severin, în perioada 25-26 martie 2023.

6 thoughts on “Copiii de la clubul sportiv „Fast Line Rokets” Brașov au câștigat 7 medalii la Minicupa României la Schi Alpin

  1. Felicitări copilașilor pentru reușitele lor, dar să nu uităm să felicităm și antrenorii care au pus mult suflet antrenând-i. Sunt o echipă frumoasă și bine închegată. Încă o data FELICITĂRI. ❤️❤️❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.