Copiii de la Școala 25 din Răcădău fac orele de sport într-o sală renovată

Copiii de la Școala 25, din Răcădău, fac orele de sport într-o sală renovată. În urmă cu un an, sala de sport a Școlii 25 era o ruină. În podeaua pe care ar fi trebuit să se practice diverse sporturi erau adevărate cratere. În plus, nu existau grupuri sanitare sau vestiare funcționale. Sală de sport exista doar în teorie, potrivit primarului Allen Coliban.

Anul trecut a început renovarea sălii. Transformarea interioară o puteți vedea mai sus. Încă mai este nevoie de intervenții la nivel de acoperiș și exterioare, fiind planificate pentru anul în curs.

Le mulțumesc doamnei director de la Școla 25, Manuela Piroska, și colegului meu, consilier local și membru în CA-ul școlii, Radu Cențiu, pentru colaborare. E nevoie să continuăm investițiile în sălile de sport ale școlilor din Brașov. Indiferent că e vorba de săli noi sau de renovarea / extinderea celor existente. Ne-am pregătit pentru asta și vă reamintesc că în 2023 am alocat un buget record educației brașovene”, a tranmis primarul Brașovului.

Citeste și:  Atelierele Creatorilor, în Săptămâna verde, la Centrul Cultural Reduta din Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.