Cozi kilometrice în Poiana Brașov, după ce sistemul online a ski-pass-urilor și punctelor pe cartela a căzut

Aglomerație combinată cu mulți nervi pentru schiorii veniți azi în Poiana Brașov. Acestia au creat cozi kilometrice la casieriile instalațiilor pe cablu, sistemul online de cumpărare de puncte fiind nefuncțional în această dimineață. Întâmplarea face că sărbătoarea Unirii să fie miercuri, zi în care brașovenii beneficiază de reducere de 50% la transportul pe cablu și vin în număr mare la schi.

Pe de altă parte, pârtiile sunt impecabile, este soare și o temperatură plăcută, astfel că oamenii au toate motivele să meargă în Poiana Brașov.

Se schiază în condiții excelente pe pârtiile din Poiana Brașov. Astăzi s-a deschis și zona inferioară a pârtiei Lupului, iar stratul de zăpadă depășește chiar și 40 de centimetri în Masivul Postăvarul. Funcționează telecabina Capra Neagră, telegondola, telescaunele Ruia și Lupului, teleschiurile Bradul și Stadion.

Citeste și:  Concert vocal-simfonic excepțional sub bagheta dirijorului Steffen Schlandt, în așteptarea sărbătorilor pascale, la Filarmonica Brașov

Sursa foto: Alex Nicodim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.