Creşte numărul locurilor de muncă în HoReCa şi turism. Braşovul, între orașele cu cele mai multe oferte de locuri de muncă sezoniere

Numărul locurilor de muncă sezoniere în HoReCa şi turism a crescut cu 25% în această lună faţă de începutul anului. Cele mai căutate poziţii din HoReCa sunt pentru barista, ospătari şi bucătari, cu salarii cuprinse între 500 şi 1.500 de euro pe lună, transmite Radio România.

Potrivit sursei citate, în turism, angajatorii caută ghizi turistici, recepţioneri, directori de restaurant, coordonatori de evenimente şi directori de hotel, cu salarii cuprinse între 500 şi 1.500 de euro. La nivel naţional, cele mai multe oferte de locuri de muncă sezoniere sunt disponibile în oraşele preponderent turistice, cum ar fi Bucureştiul, Constanţa, Braşovul sau Cluj-Napoca.

Citeste și:  Ajuns la cea de-a XXII-a ediţie, Festivalul Narciselor a avut loc duminică, 12 mai

În creştere cu 15% este şi numărul de locuri de muncă disponibile în vânzări. În construcţii civile şi navale sunt disponibile cu 17% mai multe locuri de muncă atât în străinătate, cât şi în ţară, mai notează sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.