Cristian Mcedonschi: Nu s-au purtat discuții pentru susținerea mea la Primărie atât la Forumul German cât și la PNL

„Legat de ultimele aparitii in presa legate de o posibila candidatura a mea la functia de primar la Brasov la scrutinul de anul acesta din partea PNL declar ca sunt speculatii care nu au la baza nici o informatie din partea mea sau a organizatiei municipale a Forumului German.

Nu s-au purtat discutii in acest sens la nici un nivel atat la Forumul German cat si la PNL.

Chiar daca ambele formatiuni au sustinut candidatura presedintelui Klaus Iohannis nu au existat discutii de aliante si implicit nici de sustinere a unui candidat comun si astfel ma distantez clar de speculatiile aparute in presa.

Forumul German Brasov este un sustinator a tuturor proiectelor benefice Municipiului Brasov si a Judetului Brasov si este un creator de punti trainice intre Brasov si spatiul european, in special cu tarile vorbitoare de limba germana si in acest sens activez si eu in limita mandatului de consilier local la Brasov.

Citeste și:  Finanțare de 12 milioane de euro pentru inovație în educație, prin PNRR

Din pacate nu am putut reactiona mai devreme datorita faptului ca l-am avut la Brasov in calitate de oaspete pe ES Consulul German la Sibiu, domnul Hans E. Tischler cu care am efectuat vizite la Biserica Bartolomeu, la Universitatea Transilvania, la Colegiul Tehnic Maria Baiulescu si la compania aerospatiala germana Premium Aerotec unde am discutat de proiecte importante de colaborare bilaterala pentru anul in curs.

Excelenta Sa a fost invitat de onoare la receptia de anul nou a organizatiei municipale a Forumului German care a fost organizata la sediul Forumului de la Poarta Schei.

La intalnirile avute la Universitate si la scoala duala in ospitalitate „Cool Academy“ sau purtat discutii despre consolidarea parteneriatelor cu universitati din Germania in special cu Universitatea Friedrich Alexander din Nürnberg-Erlangen dar si cu scolile profesionale duale din zona metropolitana Nürnberg,  Berufschule 7 respectiv cu scoala duala profesionala de ospitalitate din Rotenburg ob der Tauber.

Citeste și:  Aeroportul Brașov ia avânt: noi rute, mai multe zboruri, pasageri în creștere

De aceasta consolidare a relatiilor institutionale s-au bucurat companiile germane care au legaturi stranse cu mediul universitar german si roman din Brasov si Nürnberg precum Schaffler si Siemens dar si fundatia germana Kolping care a initiat proiectul de scoala profesionala duala la Brasov”, a precizat Cristian Macedonschi într-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.