Crosul “Promenada Inimilor” revine weekendul acesta la Brașov

Copiii sunt așteptați la mișcare în aer liber, la finalul acestei săptămâni. Cea de-a 9-a ediție a crosului „Promenada Inimilor” va avea loc sâmbătă, de la ora 10.00, în Parcul Tractorul. Cluburile Rotary Brasov si Rotary Brasov Kronstadt împreună cu Societatea Română de Cardiologie și Fundația Română a Inimii, continua campania intitulată “Promenada Inimilor 2022”, cu ocazia Săptămânii Mondiale a Inimii.

Ideea proiectului vine din dorința de a încuraja mișcarea, ca mijloc de prevenție a bolilor cardiovasculare. Statisticile în acest domeniu sunt alarmante în țara noastră. La eveniment se pot înscrie elevi din clasa a I-a, până în a VIII-a, iar participarea este gratuită. Cel mai lung traseu are 1,5 kilometri.

Citeste și:  Clădirea Primăriei Brașov va fi luminată în culoarea mov, pentru a marca Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

Campania Promenada Inimii este un eveniment internațional organizat pentru prima dată în 2013. Brașovul s-a înscris pe harta acestui eveniment, încă de la prima ediție.

Foto. Gazeta de Sud

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.