CULORI DE PRIMĂVARĂ – Atelier de pictură pe material textil cu Mihaela Bălan în 15 martie, la Reduta

A început seria atelierelor organizate de Serviciul Programe Culturale din cadrul Centrului Cultural Reduta. Primul atelier va fi organizat în data de 15 martie 2023, la ora 9.00, în cadrul Programului Școala Altfel. Va fi pregătit un atelier de pictură pe material textil, sub îndrumarea Mihaelei Bălan, artist plastic brașovean.

Cei 35 de copii care vor participa la atelierul Culori de primăvară vor învăța să folosească culori speciale pentru materiale textile și vor deprinde această tehnică de pictură.

Pasionată de pictură încă din copilărie, Mihaela Bălan este un artist plastic plin de entuziasm și cu o dragoste imensă pentru frumos. Portofoliul ei include proiecte diverse, precum pictură murală, tablouri, pictură pe mobilier, sticlă, lemn, pe materiale textile, articole vestimentare, accesorii, decorațiuni și chiar bijuterii.

Citeste și:  7 din 10 angajatori vor oferi angajaților beneficii cu ocazia sărbătorilor pascale. Primele în bani, voucherele cadou și coșurile cu produse de sezon se află în vârful listei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.