Cum a devenit erou un polițist brașovean

Un polițist de la Biroul Rutier Brașov a devenit de Crăciun un adevărat erou pentru colegii lui dar și pentru comunitate, după ce a salvat viața unei bătrâne aflată în dificultate.

Agentul de poliție Florin Rusu s-a întors noaptea trecută acasă la puțin timp după miezul nopții. A intrat în scara blocului în care locuia și a simțit miros puternic de fum. Mirosul l-a condus la ușa unei vecine în vârstă. Dă spatele ușii se auzeau strigătele de ajutor ale femeii. Polițiștul nu a stat pe gânduri și a forțat intrarea în apartament.

Acolo a găsit-o pe bătrână căzută la pământ. Femeia încercase să ajungă la auaraz unde lăsase la încălzit o cratiță cu mâncare. Nu a mai apucat să ajungă la aragaz pentru că, slăbită fiind, s-a prăbușit la pământ. Mâncarea a început să se ardă, dar bătrâna nu a mai reușit să se ridice. Ar fi murit, probabil asfixiată, fără ajutorul vecinului, ei, agentul Florin Rusu.

Citeste și:  Elevii din Ploiești blocați în gara din Buda în timpul călătoriei către Brașov în „Săptămâna Verde”

Polițistul a chemat imediat paramedicii care au transportat-o pe femeie la spital. Bătrâna este acum în afara oricărui pericol.

Florin Rusu a primit azi felicitările colegilor și ale conducerii IPJ Brașov, dar și a vecinilor, pentru prezența sa de spirit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.