Cum vor circula autobuzele RATBV în a doua zi de Rusalii

RATBV S.A. aduce la cunoştinţa călătorilor faptul că în cursul zilei de luni, 24 iunie 2024, a doua zi de Rusalii, orarele de circulaţie valabile ale mijloacelor de transport vor fi cele corespunzătoare unei zile de duminică. Măsura vizează atât traseele din municipiul Brașov, cât și pe cele din zona metropolitană. În vederea evitării oricărei confuzii cu privire la graficul de circulație a autobuzelor și troleibuzelor din această perioadă, le adresăm rugămintea călătorilor să consulte orarele postate pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea ”Trasee și orare”.

De vineri, 21 iunie a.c. și până în luna septembrie a acestui an, respectiv până la reînceperea cursurilor școlare din învățământul preuniversitar, RATBV suspendă realizarea curselor de transport pentru elevi. Menționăm faptul că vineri, 21 iunie se vor efectua cursele pentru elevi în municipiile Brașov și Săcele.

Citeste și:  Aproape 300 de milioane de lei, pentru noi proiecte finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” în 15 județe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.