Cumetriile din Poliția Locală Brașov: 22 de familii angajate în structură – Iată lista!

Primarul Brașovului a anunțat ieri restructurarea și reorganizarea Poliției Locale. Și-a adus și un specialist în acest sens, pe fostul șef al Serviciului Criminalistic Brașov, Radu Dascălu, care se pare că va avea de lucru și asta numai din prisma componenței Poliției Locale Brașov.

O analiză atentă a componenței acestei instituții scoate la iveală o transformare a Poliției Locale într-o instituție familială.

Cei mai mulți lucrători s-au gândit să-și aducă și soțiile, soții, copiii sau alte rude, care să se bucure de condițiile excelente de lucru și salarizare din această structură.

O analiză a schemei de încadrare în Poliția Locală Brașov, realizată de membrii ASUM a scos la iveală faptul că cele mai multe nume din schema de personal se dublează sau chiar triplează.

Citeste și:  Alertă în România: „Pastila Portocalie” - Un nou drog cu efecte devastatoare Își face apariția pe piața neagră"

Potrivit ASUM, Poliția Locală Brașov angajează deja familii. Iată rezultatele analizei făcute de ASUM la Poliția Locală Brașov, după studirea schemei de personal:

Gonțea-4 persoane; Iftimie -2 persoane; Ion-2 persoane; Ionescu-2 persoane; Iordache-2 persoane; Ivan-2 persoane; Lazar-2 persoane; Nedelea-2 persoane; Negrea-3 persoane; Pacurari-2 persoane; Popa-2 persoane; Runceanu-2 persoane; Serban- 2 persoane; Torcatoru- 2 persoane; Ungureanu- 2 persoane; Zangor- 2 persoane; Dinu- 3 persoane; Cristescu- 2 persoane; Baciu- 3 persoane; Balan- 2 persoane; Bogdan- 2 persoane; Arcanu -2 persoane. Dintr-un total de 255 de persoane angajate la Poliția Locală Brașov, la 49 dintre acestea, vorbim doar de coincidență de nume? Noi știm că nu, știu și ei! Știu toți cei care ar trebui să știe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.