Dan Alexa, despre meciul cu Unirea Constanţa: “Țin foarte mult să arătăm bine mâine”

Dan Alexa îşi doreşte enorm să câştige seria de play-out, astfel că mâine, meciul cu Unirea Constanţa va fi tratat cu extrem de mare seriozitate. Conform antrenorului stegar, chiar dacă partida pare una uşoară la prima vedere, vrea ca toti jucătorii să fie motivaţi şi concentraţi.

Antrenorul braşovenilor spune că mâine va folosi şi jucători care au jucat mai puţin, asta pentru a face o analiză cât mai bună pentru sezonul viitor. Cu toate acestea, Dan Alexa spune că vrea ca sezonul viitor lotul să fie format în mare parte din aceiaşi jucători, asta pentru că lotul s-a omogenizat deja foarte bine. Vrea să păstreze din actualul lot cel puţin 16 – 17 jucători, şi să aducă 4-5 fotbalişti care să fie peste nivelul actual.

Citeste și:  Ziua Internațională a Proprietății Intelectuale la Centrul Cultural Reduta, vineri, 26 aprilie

“La prima vedere pare un meci uşor, Unirea vine după un rezultat catastrofal pentru ei. O înfrângere la scor mare, 0-9, cu Spartac. Vine după un şir de înfrângeri. Sunt jocuri unde ai numai de pierdut. Trebuie să tratăm foarte serios partida. Am pretenții de la jucători să nu fie relaxați. Să avem ritm şi să fim concentrați pe tot parcursul jocului. Au fost două săptămâni dificile pentru că ne-am antrenat pe sintetic. Probabil o să avem o problemă la ora meciului din acest punct de vedere. Dar trebuie să fim serioşi, profesionişti, să punem presiune pe adversar şi să câştigăm. Voi introduce şi jucători care au evoluat mai puțin. Este normal lucrul acesta, pentru că trebuie să pregătim şi sezonul viitor. Să facem o analiză pentru absolut toți fotbaliştii. Mie nu îmi plac pauzele. Decât atunci când echipa arată rău. Dar nu a fost cazul nostru. Din păcate nu am putut să luăm nici un joc amical. Dar asta este. Trebuie să fim atenți mâine, nu avem nicio scuză să nu ne impunem. Dacă vom avea o evoluție bună cu Unirea, poate le voi da o zi liberă în plus. Țin foarte mult să arătăm bine mâine. Şi mental este esențial să fim pregătiți şi motivați. Îmi doresc enorm să câştigăm play-out-ul.”, a spus antrenorul de la FC Braşov, Dan Alexa.

Meciul dintre FC Braşov şi Unirea Constanţa va avea loc mâine, 14 aprilie, de la ora 11.00, pe Stadionul Tineretului.

Citeste și:  Librăria Șt. O. Iosif își redeschide porțile în Brașov: la orice achiziție, veți primi o carte cadou!

Preţul biletelor este de 10 lei la tribuna a 2-a şi 50 de lei la tribuna oficială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.