Dan Alexa: „Trebuie să tratăm serios meciul cu Unirea Constanța”

FC Braşov dispută mâine ultimul meci acasă din campionatul regular al Ligii a 2-a. Stegarii întâlnesc pe Unirea Constanţa, echipa de pe ultimul loc al clasamentului.

Chiar dacă la prima vedere pare un meci facil pentru FC Braşov, Dan Alexa spune că echipa este concentrată la maxim şi că va aborda jocul cu o foarte mare seriozitate. Totodată şi-a avertizat jucătorii să fie concentraţi 100%.

„Pare un meci accesibil, dar important este să-l tratăm noi foarte serios. În multe meciuri am avut probleme pe tot parcursul campionatului la finalizare. Am arătat în multe momente un joc bun, dar nu am reușit să facem diferența. Trebuie să tratăm serios meciul cu Unirea Constanța. Le-am spus și jucătorilor noștri. Sunt meciuri în care ai numai de pierdut. Am înțeles că și-au mai transferat 2-3 jucători. Trebuie să facem 27 de puncte să mai putem spera la play-off”, a spus Dan Alexa, antrenorul de la FC Braşov.

Dan Alexa nu a scăpat de problemele de lot, pentru această partidă nu se va putea baza pe Luca Florică, Adi Chică Roșă și Ştefan Blănaru, accidentați sau nerefăcuţi, iar Tudor Oltean este suspendat. Totodată şi Dan Alexa este suspendat pentru acest meci, astfel că pe banca tehnică va sta secundul Ştefan Grigorie.

Citeste și:  Moda Eco-friendly: branduri sustenabile pe care să le porți în 2024

Meciul va avea loc sâmbătă, 4 martie, de la ora 11.00, pe Stadionul Tineretului. Biletul de intrare la meci este 10 lei, iar un bilet la tribuna oficială este 50 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.