Dan Alexa vrea prima victorie contra Ripensiei Timişoara: “Avem nevoie de un rezultat pozitiv”

Dan Alexa vrea ca mâine să obţină cu FC Braşov prima victorie din actuala stagiune a Ligii a 2-a. Are în faţă un adversar pe care îl cunoaşte foarte bine dat fiind faptul că provine din oraşul lui natal, Ripensia Timişoara. Speră ca echipa să nu mai facă greşelile din primele meciuri, să se descătuşeze, şi să facă un joc bun care să păstreze cele trei puncte la poalele Tâmpei.

“Cunosc foarte bine proiectul lor, este un club care se bazează foarte mult pe jucători tineri, crescuți în academia lor. Îl cunosc foarte bine pe paronul echipei, care știu exact ce filozofie de a conduce are. Vrea să clădească un club pentru următorii 3-4 ani. O echipă omogenă.”, a spus Dan Alexa, antrenorul de la FC Braşov.

Citeste și:  Exponate inedite la primul muzeu al sporturilor din România, inaugurat la Brașov

Pentru partida de mâine, Dan Alexa are câteva problele de lot pe care speră să le acopere. Vor lipsi Diego Izata care încă nu are drept de joc, Tomislav Sorsa care se află în refacere după accidentarea suferită în deplasarea de la “Poli” Timişoara dar şi juniorul Eduard Lambrinoc, suspendat după cartonaşul roşu încasat etapa trecută.

“Vreau să văd de la echipa noastră o altă calitate a jocului. Și nu doar pe momente. Avem momente în timpul jocului în care avem momente bune și apoi o cădere pe care sper să nu o mai văd în meciurile următoare. Este un proces de a construi această echipă. Nu este ușor. Avem nevoie de un rezultat pozitiv pentru că nu am câștigat în primele etape. Avem probleme la nivelul jocului. Am așteptări de la jucătorii mei să înțeleagă lucrul acesta. Și să suplinim lipsurile pe care le avem prin determinare, agresivitate și foarte multă combativitate.”, a mai spus Dan Alexa.

Citeste și:  Craft Show. Ateliere demonstrative de meșteșuguri casnice - țesut și cusut, la Brașov

Meciul contra Ripensiei Timişoara va avea loc sâmbătă, 27 august, de la ora 11.00, pe Stadionul Tineretului. Pentru meciul de mâine intrarea spectatorilor este gratuită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.