De astăzi, Wizz Air suspendă zborurile spre și dinspre Chișinău

Operatorul aerian low-cost Wizz Air suspendă toate zborurile către şi dinspre Chişinău, și îşi închide baza operaţională la Chişinău pe o perioadă nedeterminată, începând de astăzi, 14 martie, notează TVR Moldova.

Măsura a fost luată ca urmare a evoluţiilor recente din Republica Moldova şi a riscului ridicat din spaţiul aerian.

Compania low-cost a monitorizat îndeaproape situația securității din R. Moldova și a fost în permanență în contact cu diverse autorități și agenții locale și internaționale, pentru a asigura cel mai înalt nivel de siguranță și securitate ale operațiunilor, informează Wizz Air.

Ca urmare a evoluțiilor recente din Republica Moldova și a riscului ridicat, dar nu iminent, din spațiul aerian al țării, Wizz Air a luat decizia dificilă, dar responsabilă, de a suspenda toate zborurile către Chișinău începând cu data de 14 martie 2023.

Citeste și:  Numărul beneficiarilor de ajutor social a crescut cu 529 persoane în februarie 2023. Care este situația în Brașov ...

După această dată, Wizz Air va oferi zboruri suplimentare spre și dinspre aeroportul din Iași, pentru a sprijini pasagerii din Chișinău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.