Debut în Liga de Tineret și Liga Elitelor: Kids Tâmpa, înfrângeri la Cluj, victorie la Târgu Mureș

Echipele din Liga de Tineret și Ligile Elitelor U17 și U16 ale Kids Tâmpa au început sezonul cu o victorie și două înfrângeri. Primul meci oficial din campionatele de elită, ediția 2022-2023, pentru „urși”, a avut loc la Târgu Mureș, sâmbătă, acolo unde echipa U16 a întâlnit formația locală ACS 1898. Băieții lui Ovidiu Mihai s-au impus cu 1-0, prin golul marcat de Tronciu.

„O primă etapă în Liga Elitelor U16, în care am vrut să începem cu un rezultat pozitiv. Am jucat contra unei echipe care a stat foarte bine pe faza de apărare, dar chiar și așa am avut foarte multe ocazii de gol. Sunt bucuros pentru această victorie și pentru jocul practicat, care ne dă încredere pentru viitor”, a precizat Ovidiu Mihai, antrenorul echipei U16 a ACS Kids Tâmpa.

Citeste și:  Caroline Fernolend: Săsoaica ambițioasă care a pus Viscri pe harta lumii

„Alb-albaștrii” au pierdut, însă, ambele jocuri de la Cluj, contra CFR-ului.

În Liga de Tineret (foto), „feroviarii” s-au impus cu 5-2 (goluri Moldovan – din penalty și Clinci, pentru Kids Tâmpa). „În primul rând, nu am reușit să eliminăm greșeșile individuale. Persistăm în a face asta și deși jucăm și avem ocazii, nu reușim să marcăm. Toate acestea duc la rezultate negative. Adversarul a marcat, practic, cinci goluri din trei ocazii. Trebuie să muncim mai mult, să fim mai concentrați pe faza defensivă, dar și la finalizare, să marcăm și noi la prima ocazie avută”, a declarat Florin Nistoroschi, antrenor al echipei ACS Kids Tâmpa care evoluează în Liga de Tineret.

Citeste și:  Veşti proaste pentru iubitorii de ciocolată! Este criză de cacao la nivel mondial, iar prețurile vor crește semnificativ

În Liga Elitelor U17, tot CFR-ul s-a impus, cu 3-2, după ce echipa antrenată de Liviu Negoiță a condus cu 1-0 la pauză. Pentru Kids Tâmpa au înscris Croitoru și Baican.

„Am condus la pauză, după o repriză în care jocul a fost la discreția noastră. În partea a doua, fiecare a jucat ce a vrut și nu s-a mai respectat nimic din ce am vorbit înainte de meci și la pauză. O victorie meritată a Clujului, pentru atitudinea din repriza a doua. Din păcate, noi ne-am crezut învingători încă de la pauză și nu am mai respectat nimic din ceea ce trebuia să facem”, a spus Liviu Negoiță, antrenor al echipei U17 a ACS Kids Tâmpa.

Citeste și:  Fântânile arteziene din Brașov vor fi repuse în funcțiune în următoarele săptămâni

Proiect cofinanțat de Consiliul Local Brașov și Primăria Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.