diMANSIONS Fun Garden (re)aduce atmosfera marilor festivaluri în Cartierul Coresi, în perioada 24-26 iunie 2022

După succesul de anul trecut, diMANSIONS Hit Music Festival s-a mutat definitiv în noua sa casă, la Brașov, păstrându-și titulatura de diMansions Fun Garden. Un lucru, însă, rămâne neschimbat: prezența pe scenă a starurilor muzicii internaționale și din România care vor aduce hituri mult iubite auzite LIVE.

În weekend-ul 24 – 26 iunie vor urca pe scena din Coresi Business Campus celebrii GIPSY KINGS by Diego Baliardo, KAOMA, BOSQUITO, GRASU XXL, GUESS WHO, EMAA și mulți alții.

După concertul memorabil de anul trecut, THE MOTANS revine cu un show unic și plin de emoție, iar festivalul nu ar fi același fără piesele pline de energie ale trupei BOSQUITO, precum “Hopa Hopa”, “Marcela” sau “Așa că beau” și multe altele.

Citeste și:  Primăria Brașov amenajează peste 80 de locuri de parcare pentru cei care accesează serviciile instituției

Sâmbătă vom răscoli amintirile alături de 3 SUD EST, FLY PROJECT, ICE MC, C-BLOCK, dar și Layzee aka MR PRESIDENT, autorul piesei cunoscute de tot mapamondul, ”Coco Jambo”.

Duminică sunt așteptați atât cei mici, cât și cei mari la spectacolul GAȘCA ZURLI, trupa fenomen naţional pentru copiii din România, precum și la show-ul pus în scenă de IULIANA BEREGOI, cea mai iubită artistă de către copiii si adolescenții din România, idolul generației Z, cum s-au autointitulat aceștia.

Seara va atinge apogeul pe ritmuri rumba flamenco, cu piesele ”Bamboleo”, ”Volare”, ”Escucha Me”, dar și ale genului lambada, prin prezența pe scenă a trupei ”dependente de atmosferă euforică, KAOMA (”Lambada”, „Mélodie d’amour”, ”Danca Tago Mago”).

Citeste și:  Ziua Internațională a Păsărilor va fi celebrată și la Grădina Zoologică din Brașov

Pe lângă concerte, participanții se vor putea bucura de natură, zone de food, baruri, activități pentru copii, sport, expoziții itinerante și multe altele, într-o atmosferă relaxată și prietenoasă.

Evenimentul s-a consacrat în anul pandemic 2021 drept evenimentul verii la Brașov, cu peste 14 seri de spectacol, de-a lungul a 6 weekend-uri și circa 15.000 de participanți. Desfășurat respectând regulile sanitare și restricțiile pandemiei, festivalul a fost un exemplu de bune practici și de civilizație.

diMANSIONS Fun Garden promite să-și pună amprenta și asupra verii anului 2022, cu o nouă ediție plină de culoare, cu iz de nostalgie și amintiri de neprețuit.

Cei care doresc să participe la festival pot alege din 3 categorii de bilete:

Citeste și:  Sfârșit de sezon de schi în Postăvarul! Temperaturile ridicate din ultima vreme au accelerat deteriorarea pârtiilor

Abonament Standard 185 RON + taxe

Abonament VIP 450 RON + taxe

Bilet DAY PASS de la 80 RON + taxe

Acestea sunt disponibile exclusiv în rețeaua iabilet.ro și pe site-ul organizatorilor www.dimansions.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.