Dino Tabăra Râșnov, cea mai nouă tabără lansată în România

Toamna aceasta se lansează Dino Tabăra Râșnov, cel mai nou proiect de tabere din România dedicat grupurilor organizate. Deși vacanța mare se apropie de final, elevii pot visa deja la următoarele zile de distracție. Dino Tabăra Râșnov a pregătit pentru cei mici o aventură tematică, cu o serie de activități exclusive, pentru ca ei să profite din plin de vacanțele școlare. Împreună cu însoțitorii lor, copiii vor da uitării gadgeturile și se vor bucura de experiențele inedite din mijlocul naturii.

Situată la doar 16 km de Brașov, Dino Tabăra a luat naștere din dorința de a le oferi celor mici un spațiu distractiv și educativ în timpul vacanțelor școlare. Tabăra este dedicată  copiilor cu vârste cuprinse între 6 – 14 ani și durează 6 zile, de luni până sâmbătă.

Urși carpatini și Sleepover la Dino Parc Râșnov – printre activitățile unice ale taberei

Activități deosebite în interiorul parcurilor naționale și naturale îi vor încânta pe micuți, care vor putea vedea cu ochii lor urșii carpatini, cerbi și mistreți în vizita la Saciova Hills. Special create pentru a descoperi natura înconjurătoare și comorile Transilvaniei sunt și tururile celor mai importante monumente din zonă: Castelul Bran, Cheile și Peștera Râșnoavei și Bisericile Fortificate din Transilvania.

Citeste și:  Timp de o lună, Brașovul devine o imensă galerie de artă

Întreaga aventură va continua într-un mod captivant – Dino Tabăra le va oferi celor mici acces exclusiv în cadrul Dino Parc Râșnov. Își vor antrena instinctele de cercetași, se vor distra pe traseul de aventură și se vor bucura de una dintre cele mai râvnite experiențe – Sleepover la Dino Parc Râșnov, cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei. Tot aici, copiii pot participa la tururi ghidate de un dendrolog pentru prezentarea speciilor de arbori și arbuști. Ei vor fi încurajați să noteze în jurnalele de observație comportamentele și speciile întâlnite, dar și impresiile și emoțiile trăite pe traseu.

„Dino Tabăra Râșnov este mai mult decât un loc în care îi poți duce pe copii în vacanțe ca să nu stea acasă nemișcați în fața unui ecran. Este un spațiu în mijlocul naturii, unde aceștia vor avea parte de o experiență unică și educativă, pe parcursul mai multor zile. Un loc pentru socializare și explorare, în care cei mici vor dezvolta o conexiune profundă cu natura și vor învăța, prin observație, istoria celor mai importante așezări din zonă.

Într-un moment în care părinții și profesorii încearcă să le insufle copiilor dragostea pentru natură, cred că este necesar să îi scoatem pe cei mici din aglomerația orașului și să le prezentăm direct ecosistemul unui parc natural, unde pot vedea copaci de sute de ani, urși și alte animale care viețuiesc în armonie în mijlocul naturii neîmblânzite”, a declarat Lucian Cazacu, coordonatorul Dino Tabăra Râșnov.

Citeste și:  Timp de o lună, Brașovul devine o imensă galerie de artă

Lucian este un trainer cu experiență în învățământul primar și gimnazial și organizator de tabere școlare, care îi va învăța pe cei mici să comunice în echipe, să își organizeze timpul și să își dezvolte abilitățile individuale.

Dino Tabăra Râșnov își așteaptă elevii inclusiv în timpul vacanțelor școlare de peste an, în grupuri organizate de până la 24 de copii. Pentru a avea parte de experiența inedită a taberei, elevii vor avea doi însoțitori care, împreună cu echipa Dino Tabăra, se vor asigura că cei mici vor lua parte la activități în siguranță. Pentru a afla mai mai multe detalii sau pentru a rezerva un loc pentru un grup, aceștia pot trimite un email la adresa info@dinotabara.ro sau pot suna la numărul de telefon 0774610496.

Citeste și:  Timp de o lună, Brașovul devine o imensă galerie de artă

Despre Dino Tabăra Râșnov

Dino Tabăra Râșnov este un centru de cazare și entertainment care se adresează grupurilor organizate, copiilor din ciclul primar, pasionați de mediul înconjurător și de universul dinozaurilor. Descoperită de exploratorii Dino Parc Râșnov, tabăra se află la 3 km de parcul tematic și 16 km de Brașov. Printre alte activități incluse în program se numără o zi de aventură în cadrul parcului tematic, excursii la cele mai importante obiective turistice din zonă, drumeție pe munte, deprinderea tehnicilor de supraviețuire în natură, precum și o vizită la observatorul de urși. Informații suplimentare puteți găsi și pe paginile oficiale: www.dinotabara.ro și facebook.com/dinotabararasnov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.