Directorii aeroporturilor din România se întâlnesc astăzi la Aeroportul Internațional Braşov

Astăzi, 2 februarie, la terminalul Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav se va desfășura şedinţa directorilor generali ai aeroporturilor care fac parte din Asociaţia Aeroporturilor din România (AAR).

Astfel, cel mai nou şi mai modern aeroport din România – dacă luăm în calcul tehnologia de dirijare a traficului prin intermediul turnului remote, care este implementată în premieră naţională -, îşi face oficial «intrarea» în rândul aeroporturilor civile din ţara noastră.

„Îi mulţumesc domnului David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internaţional Cluj şi preşedintele AAR, pentru ocazia pe care ne-a oferit-o de a organiza acest eveniment de anvergură la nivel naţional, la care sunt prezenţi factorii de reglementare şi de decizie din domeniul aeronautic, alături de operatorii economici din domeniu”, transmite Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov.

La terminalul AIBG vor fi prezenţi domnii Adrian Cojoc, directorul general al ROMATSA, şi Nicolae Stoica, directorul general al Autorităţii Aeronautice Civile Române, cei care împreună cu specialiştii din cadrul instituţiilor pe care le conduc ne-au fost alături pe tot parcursul implementării proiectului Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav şi ne-au acordat întregul suport necesar.

Citeste și:  Cod galben de furtuni în mai multe zone ale țării, inclusiv la Brașov

„Sunt convins că discuţiile de mâine vor reprezenta un bun prilej pentru schimburi de idei şi bune practici, în beneficiul participanţilor şi implicit al îmbunătăţirii activităţii din sfera aeronauticii civile române”, mai spune Adrian Veștea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.