Doi bărbați din comuna Comăna, prinși la tăiat ilegal de lemne într-o pădure din apropiere

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hoghiz au fost sesizați, la data de 14.02.2023, de către pădurarul unui fond forestier din zona Chihalma, cu privire la faptul că, în pădurea pe care o administrează, se află două persoane care taie lemne în mod ilegal.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie şi a identificat doi bărbați, cu vârstele de 32, respectiv 61 ani, ambii din comuna Comana, judeţul Braşov.        

Din verificările pe care poliţiştii le-au efectuat, a rezultat faptul că bărbaţii ar fi tăiat fără drept arbori din specia pin, într-o cantitate ce urmează a fi evaluată.

În cauză au fost întocmite documente pentru săvârșirea infracțiunii de “tăierea fără drept de arbori ”,  faptă ce este prevăzută și pedepsită de legislația silvică.

Citeste și:  Recitalul de pian la patru mâini susţinut de Corina Ibănescu și Bianca Șelaru, marți, la Centrul Cultural Reduta din Brașov

La finalizarea cercetărilor, efectuate sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraş, se vor propune soluțiile legale.

Foto: GettyImages / Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.