Doi brașoveni au ajutat la găsirea defibrilatorului furat din Livada Poștei. Hoțul încerca să-l vândă cu 100 de euro

Unul dintre cele două defibrilatoare montate în Brașov în luna decembrie de organizația Caravana cu Medici în Brașov a fost furat în urmă cu două săptămâni. Recent, poliţiştii braşoveni au identificat defibrilatorul portabil care a fost furat din caseta metalică amplasată în centrul municipiului Braşov, la o persoană care încerca să-l vândă contra sumei de 100 de euro.

„În cadrul activităţilor de cercetare penală şi investigaţii relativ la comiterea infracţiunii de furt al unui defibrilator portabil din zona Livada Poştei, din municipiul Braşov, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov – Secţia 1 Poliţie, cu sprijinul a doi cetăţeni, au stabilit datele necesare care au condus la indentificarea dispozitivului medical în cauză. Poliţiştii au descoperit şi ridicat defibrilatorul din posesia unei persoane care voia să-l tranzacţioneze cu suma de 100 de euro”, au precizat, astăzi, reprezentanţii IPJ Braşov, citați de Agerpres.

Aparatul medical a fost predat reprezentanţilor Primăriei Municipiului Braşov, pentru reutilizarea de îndată în scopul pentru care a fost destinat, respectiv cazuri de urgenţă medicală.

Citeste și:  Tiroliana 7 Scări va funcționa doar în weekend

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.