Doi polițiști de la Secția 3 Brașov, infectați cu Covid-19

Covid-19 i-a „lovit” și pe polițiștii brașoveni. Doi lucrători ai Secției 3 de Poliție Brașov au fost confirmați cu noul coronavirus. Cei doi lucrători au fost internați în spital, iar Direcția de Sănătate Publică Brașov a demarat o anchetă epidemiologică.

Toate birourile Secției 3 au fost dezinfectate, iar polițiștii care au venit în contact cu lucrătorii infectați au fost testați.

”La nivelul Secției 3 Poliție Brașov, în acest moment, 2 polițiști sunt confirmați cu Covid-19, sens în care au fost demarate procedurile legale de către Direcția de Sănătate Publică Brașov.
Spațiile de lucru au fost dezinfectate cu substanțe bactericide în totalitate, iar starea de sănătate a tuturor colegilor, prioritară in toată aceasta perioadă, este monitorizată constant, inclusiv prin înregistrarea temperarurii corporale.
La nivelul tuturor subunităților din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov sunt luate constant măsuri de dezinfectare a spațiilor de lucru, a autovehiculelor și a dotării.
De asemenea, la nivelul unității, încă de la data declarării stării de urgență, a fost implementat un program diferențiat, în schimburi, iar activitățile care presupun formarea unor grupuri de persoane au fost suspendate.
Precizăm faptul că birourile în care functionează spațiile de lucru permit desfășurarea activităților cu păstrarea regulilor de distanțare socială”, se arată într-un comunicat al IPJ Brașov.

Citeste și:  Cei trei mușchetari ai gastronomiei revin la PRO TV! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor juriza MasterChef România, sezonul 9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.