Doi tineri brașoveni, arestați preventiv, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de “vătămare corporală” și “lipsire de libertate”

Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “vătămare corporală” și  “lipsire de libertate”.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că la data de 12 martie 2022, un tânăr, în vârstă de 24 ani, ar fi fost agresat fizic, în repetate rânduri, de către trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 ani și 33 ani, în timp ce aceștia se aflau într-un imobil situat pe raza municipiului Brașov. Totodată, prin constrângere fizică, persoana vătămată ar fi fost împiedicată să părăsească imobilul în care s-ar fi aflat.

Citeste și:  România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Ulterior, persoana vătămată a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei trei bărbați bănuiți de săvârșirea faptelor anterior menționate au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Ulterior, la data de 15 martie 2022, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile față de aceștia.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.