Dosar penal pentru violența în familie, la Brașov

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

Potrivit Poliției Brașov, în fapt, la data de 21 martie 2022, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din municipiul Brașov cu privire la faptul că ar fi fost victima unei violențe în familie.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 21 martie 2022, în jurul orei 22.00, în timp ce se afla pe raza municipiului Brașov, femeia în cauză ar fi fost agresată fizic de către concubinul său. Ulterior, în timp ce se aflau în locuința comună situată în municipiul Brașov, femeia ar fi fost din nou agresată fizic de către concubinul său.

Citeste și:  FC Brașov, egala lui Hermannstadt. Stegarii au pierdut abia la "loteria" loviturilor de la 11 metri

În conformitate cu prevederile legale, s-a procedat la completarea formularului de evaluare a riscului, ocazie cu care s-a constatat faptul că există pericol iminent, însă persoana vătămată a refuzat emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.