Două evenimente private întrerupte, în weekend, de poliţiştii braşoveni!

La data de 20 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că într-o locație situată pe raza de competență, au loc două evenimente private, respectiv un botez și o nuntă, la care participă mai multe persoane.

Cu ocazia verificărilor efectuate au fost identificate 32 de persoane, fiind aplicate sancțiuni contravenționale  pentru încălcarea prevederilor legale stabilite de Legea nr. 55/2020, atât participanților și organizatorilor, cât și administratorului localului.

În ambele cazuri, evenimentele private au fost întrerupte, iar participanții au părăsit locațiile.

Reamintim faptul că este interzisă organizarea și participarea la reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private , a declarat purătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar de poliție Alina Maria Ivan .

Citeste și:  Piețele volante revin în cartierele Brașovului

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forțele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activități de verificare și instruire cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetățenii și pentru a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.