Două mandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de către polițiștii brașoveni

Două mandate de executare a pedepsei închisorii au fost puse în aplicare, ieri, de către polițiștii brașoveni.

  • La data de 10 mai 2022, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 2 Poliție au identificat pe raza municipiului Brașov, un bărbat, în vârstă de 29 ani, pe numele căruia Judecătoria Brașov a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, în formă continuată, 6 acte materilae. Bărbatul, care nu era urmărit național, a fost depus în Penitenciarul Codlea.
  • La data de 10 mai 2022, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de către Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov, pe numele unui femei, în vârstă de 38 ani, din municipiul Brașov, prin care aceasta este condamnată la o pedeapsă de 4 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori, proxenetism și constituirea unui grup infracțional organizat. Femeia a fost depusă în Penitenciarul Târgșor.
Citeste și:  Aproape 588 de milioane de lei vor finanța 46 de noi proiecte de infrastructură. Peste peste 13 milioane de lei pentru comunele Șoarș și Șinca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.