Două titluri de campioni sud-est europeni pentru orientariștii brașoveni

Săptămâna trecută au avut loc, la Victoria/Brașov, Campionatul Sud Est European la Orientare în alergare. Peste 600 de sportivi din 8 țări au participat în cele 4 zile de concurs.

CS Babarunca Săcele a avut 3 juniori în lotul național – Vlad Percec la U16(cu toate că el este încă junior U14), Ioan Iacob și Iulia Stupu la U18. După 4 zile de concurs, sportivii brașoveni au strâns 3 medalii: 2 medalii de aur – Ioan Iacob la Lungă Distanță și Iulia Stupu la Ștafetă și una de argint – Ioan Iacob la Ștafetă. Pe lângă acestea se adaugă rezultatele bune la Medie Distanță, un loc 4 al Iuliei Stupu și două locuri 5 ale lui Ioan Iacob și Vlad Percec.

Citeste și:  Romfilatelia prezentă la Expoziţia Filatelică Mondială EFIRO 2024

În același timp au avut loc și Campionatele Naționale la Orientare în alergare, la Sprint, Medie Distanță și Lungă Distanță. Juniorii de la CS Babarunca au strâns 12 medalii, din care 7 de aur, 2 de argint și 3 de bronz. Sportivii medaliați au fost: Sonia Stupu, Ana Tudorașcu (U12), Ana Brânduș (3 medalii de aur), Andreea Mazilu, Letitia Dragomir (U14) și Ioan Iacob, Iulia Stupu (U18).

La acestea s-au adaugat peste 20 medalii la probele Master, atât la Campionatele Sud Est Europene, cât și la Campionatele Naționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.