Drumarii din Brașov sunt în alertă: Utilajele patrulează pe drumurile din județ în așteptarea Codului galben de ninsori! VIDEO

La acestă oră utilajele din bazele de deszăpezire ale DRDP Brașov patrulează pe toate sectoarele de drum și împrăștie materiale antiderapante pentru a asigura condiții cât mai bune pentru circulație.

Vă reamintim că la acestă ora este în vigoare o avertizare meteorologică cu COD GALBEN de ninsori și intensificări ale vântului valabilă până mâine la ora ora 14⁰⁰.

Cu toate că ninsorile vor afecta mai mult sudul României, DRDP Brașov este este pregătită să intervină cu aproximativ 300 de utilaje în județele din centrul țării iar în depozitele noastre avem peste 20 de mii de tone de materiale antiderapante.

Facem apel la conducătorii auto care se deplasează în această perioadă să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Citeste și:  Code for Romania reunește la București ONG-urile europene pentru prima inițiativă de observare independentă consolidată a alegerilor europarlamentare la nivelul UE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.